GLOBUL ПОДАРЯВА ЕКСТРЕМНО РАЛИ ПРЕЖИВЯВАНЕ С КРУМ ДОНЧЕВ

 И тази година GLOBUL организира инициативата „Ти и Крум Дончев в действие“, благодарение на която петима късметлии ще имат шанс да влязат в ролята на навигатори на рали състезателя Крум Дончев и да изпитат адреналина от една обиколка в състезателния автомобил на GLOBUL Rally Team.

 По повод предстоящото събитие, GLOBUL стартира Facebook игра, която ще продължи до 18-ти ноември включително. Потребителите, които желаят да се включат в надпреварата „Ти и Крум Дончев в действие 2013“ ще трябва да отговорят на три въпроса, свързани с рали спорта и с екипа на GLOBUL Rally Team. Всички, които дадат верни отговори на въпросите, ще имат шанс да участват в жребия за спечелването на наградата. Имената на петимата печеливши ще бъдат публикувани на фен-страницата на GLOBUL във Facebook. 

 Събитието „Ти и Крум Дончев в действие“ ще се състои на 23-ти ноември на специално подбран терен между селата Каменица и Петрич, част от отсечка Мирково на Рали Средна Гора. Участниците ще имат възможност да седнат на мястото на Петър Йорданов в новия състезателен автомобил на GLOBUL Rally Team – Ford Fiesta R5, и да изминат една скоростна отсечка заедно с рали шампиона Крум Дончев. Всички присъстващи на събитието ще могат също така да се запознаят лично с екипа на GLOBUL Rally Team, да вземат автографи и да се снимат с отбора.

 Освен фенове на рали спорта, в събитието ще се включат журналисти и служители на GLOBUL и GERMANOS. Въпреки че броят на участниците е точно определен, инициативата е отворена за всички, които желаят да присъстват.

 Партньорството между GLOBUL, Крум Дончев и неговия екип датира от 2008 г., като през годините популярният рали състезател е участвал в рекламни и социални инициативи на оператора. Четирикратният рали шампион на България е и официален посланик на инициативата на GLOBUL „Шофирай безопасно“.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на септември 2013 г. GLOBUL има над 3,9 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 95,45% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и в Азия и има над 150 милиона абонати.

GLOBUL
Отдел „Връзки с обществеността”
Тел.: +359 898 400193, 195, 196
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Twitter: @GLOBULBulgaria
Facebook: @GLOBUL
www.globul.bg

2013-11-12

 

   
   
© 2014 Община Мирково & Г.К.